http://nap.bgDefault.php
Регистрация Забравена парола
Вход

Учебни центрове и бази на НАП


Национална агенция за приходите разполага с 2 учебни центъра - Банкя и Боровец и 2 учебни бази - Поморие и Доспат, в които НАП провежда обучения, работни срещи и тиймбилдинги на служители от агенцията.
В определени периоди през годината тези бази се ползват за социален отдих, като служителите на НАП могат да бъдат придружавани от членове на техните семейства, близки и приятели, както посетители извън системата на НАП.
Тези бази могат да се ползват и от други физически или юридически лица за провеждане на обучения, семинари, конференции, за социален отдих и почивка. Резервации в съответния учебен център или база могат да се правят по телефон или по интернет.
Подробности за географското разположението на всеки център/база и цените на нощувки можете да видите от линковете на основния меню-бар.
 
Под-менютата дават информация за заетостта на легловата база, начина на резервация и храни/напитки.
В ресторантите към УЦ Банкя и Боровец могат да се  организират тържества и празнични събития-коледни и новогодишни празници, 8-ми март, рождени дни, абитуриентски балове, годишнини и др., както за служители на НАП така и за други посетители.

За подаване на заявка за резервация е необходимо вписване в системата чрез  линка Вход
  • служители на НАП използват своето потребителско име RO... със съответната парола.
  • гости извън системата на НАП използват потребителкото име и парола получени на указания от тях имейл след предварителна регистрация.